Saturday, November 23, 2013

Bladerdeeg, gerookte ham en wat eigeel. 15 a 20 min in de voorverwarmde oven op 180°.(Tot ze wat kleur krijgen) Meer heb je niet nodig om deze lekkere aperostengels te maken.

Individual chicken pies
Individual chicken pies
Click here to download
Bladerdeeg, gerookte ham en wat eigeel. 15 a 20 min in de voorverwarmde oven op 180°.(Tot ze wat kleur krijgen) Meer heb je niet nodig om deze lekkere aperostengels te maken.
Bladerdeeg, gerookte ham en wat eigeel. 15 a 20 min in de voorverwarmde oven op 180°.(Tot ze wat kleur krijgen)  Meer heb je niet nodig om deze lekkere aperostengels te maken.
Click here to download
This is one dish that lives up to the title. Done and on the table in 30 minutes.
This is one dish that lives up to the title. Done and on the table in 30 minutes.
Click here to download
Crock-Pot Chicken Teriyaki
Crock-Pot Chicken Teriyaki
Click here to download

No comments:

Post a Comment